Rails 2.3.8: namespace + default route (server-dependent routing issue)

I have FriendshipRequests controller under controllers/users/ namespace. The problem appeared after setting up stage server: same url is processed different locally and on the stage.

locally (mac os X, ruby 1.8.7p174, frozen rails 2.3.8, rack 1.1.0)

/users/friendship_requests/accept?req_id=3

routes to

Processing Users::FriendshipRequestsController#index (for 127.0.0.1 at 2010-08-30 19:55:56) [GET]

Parameters: {"action"=>"index", "notice"=>"Friendship was accepted.", "controller"=>"users/friendship_requests"}

On the stage server (Debian Linux 2.6.21.7-2.fc8xen-ec2-v1.0 #1 SMP Tue Sep 1 10:25:30 EDT 2009 x86_64 GNU/Linux, ruby 1.8.7p302, rack 1.1.0)

the same url routes to

Processing UsersController#friendship_requests (for 119.170.16.22 at 2010-08-30 16:18:41) [GET]

Parameters: {"action"=>"friendship_requests", "id"=>"accept", "controller"=>"users", "req_id"=>"3"}

Problem could be solved by adding map.connect 'users/friendship_requests/:action/:id', :controller => 'users/friendship_requests' to config/routes, but I want to know causes of the problem.

Both instances are running under latest nginx passenger. Running locally under production environment nade no difference.

Thanks!

Answers


Since you are going from Mac to Linux, I would suspect there's some sort of case-sensitivity issue. Maybe try running rake routes on both platforms and then compare the output.


You could investigate the different ruby versions you use on stage (ruby 1.8.7p302) and on local (ruby 1.8.7p174) machine. And as fullware mentioned Mac nad Linux could be the cause to. You never know...


Need Your Help

centroid ellipse MSER OPENCV

opencv feature-detection feature-extraction mser

I am working on an image registration method and I would like to work with region based feature detectors. As representative and because it is already implemented in opencv, i thought of MSER.

In HTTPS request , Request.IsSecureConnection return false

c# asp.net ssl https

I have an asp.net application working in https (SSL). This is working well in my local computer and Amazon AWS(production environment).